Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

У Брусилівському районі оштрафовано колишнього виконувача обов’язків старости двох сіл за несвоєчасне подання декларації після звільнення

 
Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді адміністративного протоколу про адміністративне правопорушення, вчинене колишнім виконувачем обовязків старости двох сіл Брусилівського району.
Йдеться про те, що особа, звільнившись із посади виконувача обов’язків старости двох сіл Брусилівського району, несвоєчасно подала до НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування після звільнення за минулий рік.
Зокрема, замість визначеного чинним законодавством терміну подачі – до 1 квітня 2019 року, подала документ про майнові статки лише у липні 2019 року.
Таким чином, колишньою посадовою особою, яка, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», є суб’єктом відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, порушено вимоги ч.2 ст. 45 зазначеного Закону.
Постановою Брусилівського районного суду особу визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу на суму 850 грн.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1798