Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

У Радомишльському районі підприємець, ремонтуючи приміщення сільської ради, незаконно завищив вартість виконаних робіт на 103 тис грн бюджетних коштів

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заволодіння майном шляхом зловживання своїм посадовим становищем та службового підроблення, вчинене директором приватного товариства у Радомишльському районі.
Наразі, 01.07.2020, за погодженням із процесуальним керівником, фігуранту справи повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України.
За даними слідства, директором товариства з обмеженою відповідальністю, який, відповідно до договору підряду, виконував ремонтні роботи приміщення сільської ради, завищено вартість виконаних робіт на 103 тис грн бюджетних коштів.
Аби заволодіти зазначеною сумою, підрядник включив до актів приймання виконаних робіт матеріали та обсяги робіт, які фактично не були виконані.
Досудове розслідування проводить Радомишльський відділ поліції.
Додатково. Ремонтні роботи товариством з обмеженою відповідальністю проводилися протягом 2016-2017 років. Відповідно до укладеного Потіївською сільською радою із товариством договору, із місцевого бюджету на рахунок виконавця було перераховано 540 тис грн.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2376