Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2020

У Новоград-Волинському у приміщенні кафе-бару діяв незаконний гральний заклад, з якого вилучили 27 одиниць комп’ютерної техніки (ФОТО)

    Новоград-Волинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).
    У середу, 15 липня 2020 року, місцевою прокуратурою спільно із слідчими Баранівського ВП та Новоград-Волинського ВП ГУНП в області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в області  ДСР Нацполіції України  припинено незаконну діяльність грального закладу, що діяв у місті Новоград-Волинському.
    Нелегальний бізнес організували у центрі міста, в орендованому приміщенні кафе-бару.   
    Зокрема, під час санкціонованого обшуку у приміщенні виявлено та вилучено 27 одиниць комп’ютерної техніки, яка використовувалася для організації грального бізнесу (монітори, системні блоки, клавіатури, мишки), а також Wi-Fi роутер, відеореєстратор, сейф, принтер, детектор валют, лото-бейджик з іменем оператора та паролі і коди для входу на ігрові сайти.
    Досудове розслідування проводить Баранівське відділення поліції.
    Наразі тривають слідчі дії, проводяться відповідні заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації та обладнання незаконного грального закладу.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2126