Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2020

На Житомирщині вилучили майже одну тисячу літрів етилового спирту, призначеного для виготовлення фальсифікату (ФОТО)

    Бердичівською місцевою прокуратурою за участі Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області та Бердичівського відділу поліції вжито скоординованих заходів щодо протидії незаконному обігу та реалізації спирту.
    Досудовим розслідуванням встановлено, що на територію Житомирщини, з метою збуту, а також подальшого незаконного виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції, шість місцевих жителів організовали постачання із сусідньої області спирту етилового.
    За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, у межах кримінального провадження, 15.07.2020 у складських приміщеннях та місцях мешкання фігурантів справи, у містах Житомирі та Андрушівці проведено шість санкціонованих обшуків.
    Під час обшуків виявлено та вилучено майже 1000 літрів спирту етилового, що зберігався у ємкостях різного об’єму, ящик готової горілчаної продукції сумнівної якості та чорнову бухгалтерію.
    Наразі виявлену продукцію вилучено, вживаються заходи щодо накладення на неї арешту, призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення усіх інших осіб, причетних до злочинної діяльності.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Бердичівський відділ поліції.
    Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2107