Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2020

Керівник Коростенської місцевої прокуратури закликав правоохоронців та керівників органів державної влади і місцевого самоврядування діяти спільно у забезпеченні законності (ФОТО)

 
    З початку цього року на території міста Коростеня, а також Коростенського, Лугинського, Народицького, Овруцького, та Олевського районів, які підпадають під юрисдикцію Коростенської місцевої прокуратури, спостерігається тенденція до зменшення кількості окремих видів злочинів. Також збільшився відсоток розкриття злочинів.
    Про це повідомив керівник Коростенської місцевої прокуратури Андрій Мамкута під час координаційної наради керівників правоохоронних органів, яка відбулася 16.07.2020. 
    На координаційній нараді, в якій взяли участь і виступили начальник Коростенського ВП ГУНП в області Дмитро Гаращенко, в.о. начальника державної установи «Коростенська виправна колонія (№71)» та представники органів влади, обговорили стан протидії злочинності, забезпечення законності та правопорядку в регіоні.
    Виступаючи перед учасниками наради, керівник місцевої прокуратури зосередив увагу присутніх безпосередньо на тих проблемних питаннях, які вимагають невідкладного вирішення та суттєвої активізації спільних зусиль правоохоронців.
    Серед таких, зокрема, викриття злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів, раціональним розпорядженням державною і комунальною власністю, корупційних злочинів, у сфері земле- та лісокористуванні, охорона надр та протидія злочинам проти власності.
    Андрій Мамкута також окреслив й інші актуальні питання, зокрема, вжиття заходів до зменшення злочинів, вчинених стосовно неповнолітніх, дотримання вимог кримінального процесуального законодавства та конституційних прав в’язнів, викриття фактів збуту наркотичних засобів, припинення функціонування гральних закладів,  реального виконання рішень судів тощо.
    Підсумовуючи роботу координаційної наради, Андрій Мамкута наголосив, що  забезпечення законності і правопорядку в регіоні – це спільне завдання правоохоронців, органів державної влади і місцевого самоврядування, закликавши усіх до спільних, злагоджених дій.
            За результатами наради, з урахуванням пропозицій учасників наради, розроблено скоординовані заходи, з метою усунення негативних тенденцій у регіоні.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1929