Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Жителя Радомишльського району, якого підозрюють в утопленні односельчанина, триматимуть під вартою

 
За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування за фактом умисного вбивства, скоєного у Радомишльському районі (ч. 1 ст. 115 КК України). 
Наразі процесуальним прокурором забезпечено розгляд клопотання щодо застосування запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні умисного вбивства. Ухвалою Коростишівського районного суду особі обрано тримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення грошової застави.
За даними слідства, 22.07.2020 37-річний місцевий житель, розпиваючи із знайомим спиртні напої біля водойми в одному із сіл Радомишльського району, внаслідок незначного конфлікту завдав йому тілесних ушкоджень.
І хоча побої у момент спричинення не були небезпечними для життя потерпілого, підозрюваний, з метою доведення свого злочинного умислу до кінця, примусив чоловіка зайти у водойму, де втопив його, сховавши тіло у водяних заростях.
Як встановлено, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, в тому числі і проти життя та здоров’я осіб.
Досудове розслідування проводить Радомишльське відділення поліції. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.
Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленні волі на строк від 7 до 15 років.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1805