Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2020

У Житомирському районі накладено арешт на вилучену деревину невідомого походження

Житомирською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва у кримінальному провадженні,  забезпечено розгляд клопотання у суді про накладення арешту на вилучені лісоматеріали.
Ухвалою Богунського районного суду міста Житомира від 11.08.2020  на 10 м3 деревини накладено арешт.
За даними слідства, на деревообробному підприємстві, що неподалік с. Заможне Житомирського району, правоохоронцями виявлено майже 10 м3 деревини (колоди дерев порід сосни та вільхи).
Однак підприємець, який займається обробкою деревини на цій пилорамі, не надав документів, які підтверджували б походження чи купівлю цих лісоматеріалів.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 246 КК України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).
Досудове розслідування проводить Житомирський районний відділ поліції, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.
Спільні заходи прокуратури та правоохоронців з протидії незаконним вирубкам та збуту лісопродукції тривають.
Наразі за фактами злочинів, передбачених ст. 246 КК України, скоєних на території Житомирського району, розслідуються 10 кримінальних проваджень, у яких процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура. 
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1572