Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2020

У Житомирі за процесуального керівництва місцевої прокуратури правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, причетного до розбійного нападу на малолітнього (ФОТО)

   
    За процесуального керівництва Житомирської місцевої прокуратури, завдяки оперативним спільним діям, у межах досудового розслідування кримінального провадження за фактом вчинення розбійного нападу на малолітнього, слідчі спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Житомирського відділу поліції викрили особу, причетну до скоєння злочину.
    У суботу, 15 серпня 2020 року, особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.
    Наразі готується повідомлення про підозру у скоєнні злочину за ст. 187 КК України (розбій), вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та накладення арешту на вилучене майно.
    Кримінальне правопорушення 13.08.2020 скоїв місцевий житель, 1977 року народження, раніше судимий за злочин проти власності.
    За даними слідства, зустрівши близько 17 год 20 хв у центральній частині міста на вулиці 9-річну дитину та погрожуючи ножем, зловмисник відібрав у нього велосипед, мобільний телефон, сумку з особистими речами та грошима.
    Досудове розслідування проводить Житомирський відділ поліції.
    Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1426