Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2020

Співпраця прокуратури Житомирщини з державними органами влади та правоохоронними органами області щодо вирішення актуальних проблем регіону триває (ФОТО)

 
    Прокуратура області продовжує вирішувати актуальні проблеми регіону спільно з органами влади та правоохоронними відомствами у форматі виїзних зустрічей до територіальних громад.
    Наразі, 20 серпня 2020 року, у смт Новогуйвинськ відбулася чергова спільна зустріч голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечко, прокурора області Олега Василіва, начальника Управління Служби безпеки України в області Сергія Лисака та т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції області Артема Лисогора із представниками місцевих громад.
    Цього разу обговорювали проблеми жителів Житомирського, Брусилівського та Попільнянського районів.
    Зокрема, йшлося про питання землевпорядкування на території Вертокиївської сільської ради Житомирського району, яке підняла сільський голова.
    Жителів села Сінгурі турбувало функціонування на території Сінгурівської сільської ради звіроферми по вирощуванню норок, що не лише спричиняє незручності, а й створює екологічну небезпеку довкіллю.
    Із наболілими проблемами звернулися до керівників державної влади та правоохоронних органів і жителі села Довжик Житомирського району, які порушили питання щодо роботи підприємств з випуску агрохімічної та будівельної продукції, які розташовані неподалік їхніх будинків.
    Прокурор області Олег Василів та т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції області Артем Лисогор відповіли на запитання представників цих громад, повідомивши, що за обома фактами правопорушень розпочато кримінальні провадження, наразі досудове розслідування триває, здійснюються усі необхідні слідчі дії, призначені відповідні експертизи.
    На зустрічі керівники області та представники громади обговорили й інші актуальні питання. Зокрема, щодо врегулювання земельних питань під час передачі майнового комплексу оборонної промисловості, що в смт Озерне, Новогуйвинській селищній раді, а також наболілу проблему – утворення стихійних звалищ сміття, завезеного з Львівської області, ремонт доріг у Пулинському районі, ремонт мосту у смт Брусилові  та інше.
    Спільні зустрічі керівників області та правоохоронних відомств з вивчення та вирішення проблем жителів регіону продовжуватимуться і надалі.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2468