Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2020

У Житомирському районі у домоволодінні сельчанина виявлено та вилучено 63 одиниці рослини коноплі (ФОТО)

   
    За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного вирощування та посіву конопель жителем одного із сіл Житомирського району (ч. 2 ст. 310 КК України).
    У вівторок, 8 вересня, у межах досудового розслідування, слідчими слідчого управління із залученням роти спецпризначення ГУНП в області за оперативного супроводу Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України проведено санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта справи.
    Під час обшуку у спеціально пристосованому приміщенні цокольного поверху приватного будинку та на присадибній ділянці виявлено і вилучено 63 одиниці рослини коноплі, які використовуються для виготовлення наркотичних засобів, а також інвентар для її вирощування.
    За даними слідства, місцевий житель, 1965 року народження, займався незаконним посівом та вирощуванням конопель на території домоволодіння.
    Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо проведення відповідних експертиз вилучених рослин.
    Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП в області.
    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1733