Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2020

Бердичівським «ділкам» не вдалося відновити незаконний гральний бізнес – правоохоронці знову «застукали на гарячому» (ФОТО)

 
    Житомирська обласна прокуратура спільно з правоохоронними органами продовжує вживати заходи з викриття та припинення функціонування закладів грального бізнесу, забороненого в Україні.
    У четвер, 24 вересня, за процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, правоохоронцями викрито незаконну діяльність чергового грального закладу у місті Бердичеві.
    У межах досудового розслідування кримінального провадження за ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом) встановлено, що на одній із центральних вулиць міста відновив свою діяльність гральний заклад.
    «Ділки» облаштували незаконний бізнес у прибудові до житлового девятиповерхового будинку (раніше діяв нічний клуб), по сусідству з іншими офісами. Задля маскування та приховування протиправної діяльності вхід до гральної зали здійснювали з двору, через металеві двері, не позначені жодною вивіскою чи рекламою.
    З метою виявлення та фіксації фактів кримінального правопорушення і речових доказів, а також припинення протиправної діяльності, Бердичівським відділом поліції проведено невідкладний обшук, під час якого вилучено 11 комп’ютерів та зовнішній жорсткий диск.
     Досудове розслідування, яке проводить Бердичівський відділ поліції, триває, встановлюються обставини скоєння злочину та причетні до нього особи.
    Наразі до суду подане клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 3908