Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2020

У Житомирі прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом придбання комунальним підприємством захисного одягу для медичних працівників за завищеними цінами

 
    У п’ятницю, 20 листопада, Житомирською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).
    У ході здійснення моніторингу місцевих Інтернет-джерел встановлено, що комунальним підприємством Житомирської обласної ради протягом жовтня-листопада поточного року укладено із приватними підприємцями та товариством (Запоріжжя, Київ) чотири договори на закупівлю 30 тисяч комплектів захисного медичного одягу на загальну суму 9,13 млн грн.
    При цьому у договорах відображена ціна захисного медичного одягу, яка більше, ніж удвічі, перевищує ціну безпосереднього виробника.
    Наразі матеріали кримінального провадження передані до Житомирського відділу поліції, який проводитиме досудове розслідування.
    Процесуальне керівництво здійснюватиме Житомирська місцева прокуратура.
    Остаточна оцінка дій службових осіб замовника закупівлі буде надана за результатами досудового розслідування.  
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1723