Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2020

У Хорошівському районі оштрафовано четверо депутатів за несвоєчасне подання декларації без поважних причин

Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді адміністративних протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, вчинені депутатами Іршанської селищної ради Хорошівського району.
Установлено, що четверо депутатів, які працюють відповідно, на посадах заступника директора одного з місцевих підприємств, в.о. старости одного з округів селищної ради, директора автозаправної станції та завідувачки одного з клубів порушили вимоги ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» (подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).
Зокрема, подали несвоєчасно, без поважних причин декларації осіб,  уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік. 
Постановами Володарсько-Волинського районного суду усіх четверо депутатів  визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП. Щодо кожного застосовано штраф у розмірі пятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1617