Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2020

На Житомирщині організована злочинна група облаштувала чотири незаконні гральні заклади – прокуратура справу скерувала до суду (ФОТО)

 
У понеділок, 28 грудня, Житомирською обласною прокуратурою у межах процесуального керівництва скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора злочинної групи, яка займалася незаконним гральним бізнесом (ч.3 ст. 27, ч.3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України)  
За даними слідства, 32-річний підприємець з міста Коростеня у грудні 2019 року, залучивши ще двох своїх знайомих, організував та очолив злочинну групу з метою отримання незаконного прибутку.
Задля цього на території Житомирської області ними облаштовано та забезпечено функціонування чотирьох гральних закладів, у яких населенню незаконно надавалися послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки через мережу Інтернет.
Стосовно двох інших виконавців злочинної групи, які визнали свою вину, обвинувальний акт ( ч.2 ст. 27, ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 203-1 КК України) з угодами про визнання винуватості скеровано до суду 18.12.2020.
Викрито незаконну діяльність організованої групи завдяки спільним діям прокуратури та Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.
У ході досудового розслідування, яке проводило Головне управління Нацполіції в області, з метою забезпечення подальшої конфіскації, накладено арешт на 55 одиниць комп’ютерної техніки та вилучені грошові кошти.
Справу скеровано до Коростенського районного суду.
Публічне обвинувачення забезпечуватиме Житомирська обласна прокуратура.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1412