Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2021

Заочно повідомлено про підозру водію, який у Житомирі на пішохідному переході скоїв смертельну ДТП та втік з місця події

 
У п’ятницю, 5 березня 2021 року, за процесуального керівництва Житомирської місцевої прокуратури водію, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну подію, заочно повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, та залишенні у небезпеці, за ч. 2 ст. 286 та ч. 3 ст. 135 КК України.
У ході досудового розслідування встановлено, що ДТП скоїв житель Житомира, 1991 року народження.
Як повідомлялося раніше, трагічна подія сталася 04.03.2021 у Житомирі вдень, на перехресті вул. Покровської та Степана Бандери. Водій автомобіля Volkswagen Jetta на пішохідному переході на смерть збив жінку та двох собак, яких вона переводила на повідках, а сам втік з місця події.
Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить Житомирське районне управління поліції, вживаються заходи щодо розшуку підозрюваного та його затримання.
Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 288 КК України (порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху).
Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1406