Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2021

На Житомирщині хрещеного батька підозрюють у зґвалтуванні своєї малолітньої похресниці

 
Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування малолітньої дівчини, що сталося в одному із сіл області (ч.4 ст.152 КК України).
За даними слідства, 47-річний чоловік, хрещений батько, протягом тривалого часу вчиняв насильницькі дії сексуального характеру стосовно своєї малолітньої похресниці.
Злочин виявили та розкрили працівники територіального відділення поліції під час виїзду на виклик про зникнення сестрички потерпілої, про що повідомила їхня матір.
Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України,  повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Зважаючи на те, що батьки були обізнані про скоєння злочину стосовно своєї доньки, проте жодних заходів до припинення протиправних дій не вжили, органом досудового розслідування розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання батьками своїх обов’язків по догляду за дитиною, за ст. 166 КК України.
Досудове розслідування проводить територіальний відділ поліції.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 


Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 2503