Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2021

У Баранівці викрито незаконний гральний заклад – прокуратура подала до суду клопотання про накладення арешту на вилучену комп’ютерну техніку

 
У понеділок, 22 березня 2021 року, Новоград-Волинською окружною прокуратурою до суду подано клопотання про накладення арешту на 12 одиниць комп’ютерної техніки, відеокамеру, роутери та іншу техніку, вилучену з незаконного грального закладу.
Зазначену техніку та чорнові записи, у яких зафіксовано протиправне надання доступу до азартних ігор, правоохоронцями вилучено під час проведення невідкладного обшуку у гральному закладі.
Викритий та припинений незаконний гральний бізнес був налагоджений у місті Баранівка, у  приміщенні колишнього магазину з продажу пива.
Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії, встановлюються особи, причетні до незаконної діяльності.
Досудове розслідування за ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) проводить Новоград-Волинський райвідділ поліції.
Новоград-Волинська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1498