Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2021

Азартні ігри замаскували під продаж лотерейних білетів – у Бердичеві викрито гральні заклади та вилучено 25 комплектів коп’ютерної техніки (ФОТО)

   
    Бердичівською окружною прокуратурою спільно із співробітниками УСБУ в області та поліції, викрито і припинено функціонування двох нелегальних гральних закладів у місті Бердичеві.
    Обидва заклади функціонували у центрі міста, на вул. Європейська та вул. Шевченка, були облаштовані у нежитлових приміщеннях. До того ж, один з них - саме там, де раніше правоохоронці вже припиняли їхню незаконну діяльність та вилучили 27 комплектів комп’ютерної техніки.
    Цього разу протиправне зайняття гральним бізнесом організатори замаскували під продаж лотерейних білетів. Доступ до азартних ігор, у тому числі з використанням комп’ютерної техніки та доступу до мережі Інтернет,  відвідувачам надавався після внесення електронних платежів.
    Під час санкціонованого обшуку, проведеного 24.03.2021, виявлено та вилучено 25 комплектів комп’ютерної техніки, грошові кошти, флеш-накопичувачі, чорнові записи, столи.
    Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.
    Досудове розслідування за ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) проводить Бердичівський райвідділ поліції.
    Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1622