Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2021

Коростишівською окружною прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в області викрито нелегальний гральний бізнес у двох містах та вилучено 35 комп’ютерів (ФОТО)

 
  
     Органи прокуратури Житомирської області спільно з Управлінням Служби безпеки в області продовжують протидіяти нелегальному гральному бізнесу.
    Так, 26.03.2021, Коростишівською окружною прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в області, у межах досудового розслідування за ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) проведено обшуки у місцях протиправної організації гральних закладів.
    Зокрема, такі заклади, облаштовані, відповідно, у нежитловому приміщенні та п’ятиповерховому житловому будинку викрито у Радомишлі і  Коростишеві. 
    Під час санкціонованих обшуків виявлено і вилучено загалом 35  комплектів комп’ютерної техніки, 15 флеш-накопичувачів, 8 жорстких дисків, систему відеонагляду, чорнові записи, грошові кошти тощо.
    Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюються особи, причетні до організації забороненої законом діяльності.
    Також вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 
    Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська окружна прокуратура.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 3008