Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2021

Зброю і бойові припаси вилучили у помешканні житомирянина, затриманого під час збуту двох одиниць вогнепальної зброї (ФОТО)

    
        У понеділок, 29 березня, за погодженням із Житомирською окружною прокуратурою, жителю Житомира повідомлено про підозру у придбанні, носінні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України)
    35-річного чоловіка правоохоронці викрили та затримали 28.03.2021 поблизу автозаправної станції у місті Житомирі, відразу після збуту двох одиниць вогнепальної зброї .
    Також за місцем його проживання проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено 30 набоїв калібру 7,62 мм, корпус гранати РГ-42, 5 паперових згортків з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження та суху подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження.
    Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
    Заходи з протидії незаконному обігу зброї проводилися за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури  Управлінням Служби безпеки України в області спільно зі слідчими поліції.
    Досудове розслідування проводить відділ поліції № 1 Житомирського районного управління.
    Процесуальне керівництво здійснює Житомирська окружна прокуратура.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1980