Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2021

Прокуратура Житомирщини домоглася тримання під вартою підозрюваному у підробці документів та незаконному сприянні в організації перетину державного кордону України

У середу, 31 березня 2021 року, за принципової позиції Житомирської обласної прокуратури, Житомирський апеляційний суд скасував ухвалу Корольовського районного суду міста Житомира щодо застосування запобіжного заходу у виді домашнього арешту підозрюваному у незаконному сприянні в організації перетину державного кордону України.
Натомість за апеляційною скаргою процесуального прокурора стосовно фігуранта справи суд виніс нову ухвалу – тримання під вартою з правом внесення грошової застави.
Як повідомлялося раніше, 58-річному місцевому жителю інкримінують злочини за ч. 2 ст. 332 та ч. 3 ст. 358 КК України.
Слідством установлено, що ділок займався незаконним виготовленням та підробкою паспортів для виїзду за кордон, інших документів державного та іноземного зразків.
Під час передачі до територіального підрозділу міграційної служби України в області підроблених ним паспортів громадян України для виготовлення закордонних паспортів був затриманий.
Оперативні заходи проводилися обласною прокуратурою спільно з УСБУ в області та Головним управлінням Нацполіції в області.
Розслідує кримінальне провадження Головне управління Нацполіції в області.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 
Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1490