Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2021

У Коростені викрили групу осіб, причетних до постачання ув’язненим психотропних речовин та наркотичних засобів (ФОТО)

   Коростенською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах).
    У межах досудового розслідування 08.04.2021 у місті Коростені, у житловому будинку проведено санкціоновані обшуки та виявлено і вилучено близько 3 кг марихуани, 13 г  метадону, 10 г амфетаміну, ваги, пакувальний матеріал, грошові кошти та банківські картки, за допомогою яких проводилися операції з придбання наркотичних засобів.   
    Того ж дня проведено обшуки  у виправній колонії, під час яких виявлено та вилучено паперові згортки та скляну колбу з вмістом кристалічно- порошкоподібної речовини білого кольору, схожу на наркотичний засіб метадон вагою майже 3 г.
    Оперативні заходи проводилися за процесуального керівництва окружної прокуратури працівниками територіального управління поліції.
    За даними слідства, група осіб, щонайменше троє чоловік, протягом тривалого часу незаконно збували наркотичні засоби ув’язненим.
    Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) заходи, встановлюється причетність до скоєння злочину інших осіб, вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру у скоєних злочинах.
   Досудове розслідування проводить Коростенське районне управління поліції.
    Коростенська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 2571