Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

Під вартою перебуватиме підозрюваний у незаконному заволодінні автомобілем жительки Житомира

 
Житомирською обласною прокуратурою забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у незаконному заволодінні транспортним засобом, що завдало значних матеріальних збитків потерпілому.
Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира підозрюваному застосовано тримання під вартою з правом внесення грошової застави на суму майже 318 тис. грн.
Нагадаємо, неодноразово судимий 35-річний житель Черкаської області підозрюється у заволодінні автомобілем жительки міста Житомира вартістю 27 тис. доларів США.
Правоохоронцями 03.06.2021 викрито зловмисника та його спільника, який є фігурантом іншого кримінального провадження. Також проведено санкціонований обшук за місцем проживання, де виявлено автомобіль, яким вони незаконно заволоділи, зброю, бойові припаси, номерні знаки вітчизняної та іноземної реєстрації транспортних засобів, документи на транспортні засоби.
Слідчі дії тривають, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність інших осіб.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 289 КК України проводить Головне управління Нацполіції в області.
Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.
Додатково: санкцією зазначеної статті передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1241