Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

Підозрюваного у вбивстві сусідки та травмуванні ножем доньки і зятя взято під варту (ОНОВЛЕНО)

У середу, 9 червня, Житомирською окружною прокуратурою забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні вбивства однієї людини та закінченому замаху на умисне протиправне позбавлення життя двох інших осіб.
Ухвалою Богунського районного суду міста Житомира особу поміщено під варту.
За процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.
За даними слідства, трагічна подія сталася 05.06.2021, близько 23.00 год в одному із сіл Житомирського району.
Місцевий житель, 1966 року народження, раніше судимий за скоєння тяжкого злочину (незаконне поводження з бойовими припасами), перебуваючи на іспитовому терміні, маючи неприязнь до сусідської сім'ї нібито за боргові зобов'язання, прийшов увечері з'ясовувати стосунки.
Однак, як тільки господарка будинку відчинила двері, він накинувся на жінку та вдарив її у грудну клітину колюче-ріжучим предметом, унаслідок чого жінка загинула на місці.
 Коли ж з іншої кімнати вибігли донька та зять, підозрюваний також завдав їм декілька ударів у грудну клітину, тяжко травмувавши обох, відразу покинувши будинок та зник з місця проживання.
Завдяки скоординованим та успішно реалізованим оперативно-розшуковим заходам, вже наступного дня, 06.06.2021, правоохоронці затримали чоловіка у Вінницькій області, де зняли втікача з потягу.
Досудове розслідування проводить відділ поліції №1 Житомирського райуправління поліції.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1335