Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2021

На Житомирщині вияви та вилучили майже 1,5 тонн фальсифікованого алкоголю (ФОТО)

 
 
За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання та транспортування з цією метою та збуту фальсифікованих алкогольних напоїв, які становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст.204 КК України).
Установлено, що група місцевих жителів, щонайменше семеро осіб, протягом 2020-2021 років, не маючи відповідних офіційних дозволів, незаконно розповсюджували підакцизні товари сумнівної якості на території Житомирської області.
Наразі обласною прокуратурою спільно із слідчими податкової міліції області на території Бердичівського та Чуднівського районів проведено низку обшуків у гаражних приміщеннях, де зберігалася з метою реалізації незаконно виготовлена алкогольна продукція.
Під час обшуків виявлено та вилучено майже 1,5 тонн фальсифікованого алкоголю, грошові кошти від незаконної діяльності на суму майже 40 тис. грн, мобільні телефони, чорнові записи, 4 транспортні засоби, якими здійснювалося перевезення алкоголю.
На даний час готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Злочинну діяльність викрито за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури слідчими податкової міліції спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту Нацполіції України.
Досудове розслідування триває, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність інших осіб.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1630