Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2021

Кинув у поліцейського ніж та погрожував фізичною розправою –жителю Житомира повідомлено про підозру

У вівторок, 15 червня, за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у погрозі насильством щодо працівника правоохоронного органу, у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, за ч. 1 ст. 345 КК України.
За даними слідства, злочин скоїв раніше судимий 37-річний житель міста Житомира. Зокрема, 14.06.2021, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив суперечку із матір’ю, з якою спільно проживав, та вигнав її з помешкання.
Коли ж на місце події прибув екіпаж патрульної поліції, якого викликали сусіди, підозрюваний спочатку замкнувся у квартирі, а потім відчинив двері та жбурнув у сержанта поліції ніж і вазу, погрожуючи фізичною розправою.
Наразі підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Досудове розслідування проводить Житомирське райуправління поліції.
Житомирська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Додатково: злочинні дії такого характеру караються виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1431