Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2021

На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася незаконним тютюновим бізнесом (ФОТО)

Житомирська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання, транспортування з метою збуту та збуту підакцизних товарів, вчиненого організованою злочинною групою (ч. 1 ст. 204 КК України).
Як повідомлялося раніше, незаконне злочинне угруповання, залучивши двох знайомих, створив житель міста Житомира.
За даними слідства, організатор та двоє співучасників протягом квітня 2020 - березня 2021 років систематично займалися незаконним збутом тютюну сумнівної якості, надсилаючи товар поштою до різних областей. 
За місцем проживання фігурантів справи та організації незаконного бізнесу у Житомирі, Івано-Франківській, Тернопільській Хмельницькій та Вінницькій областях правоохоронцями вилучено майже 2,4 тонни тютюну,  понад три сотні коробок цигарок зі 130 тис. гільз для цигарок, обладнання для різних виробничих процесів виготовлення тютюнової продукції, майже 240 тис. грн готівкових коштів, чорнову бухгалтерію.
Досудове розслідування проводило Головне управління ДФС в області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.
Справу розглядатиме Богунський районний суд міста Житомира.
Публічне обвинувачення здійснюватиме Житомирська обласна прокуратура.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 2565