Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2021

Викрав авто вартістю понад 700 тис. грн та перебив номери кузова і двигуна, щоб продати – прокуратура Житомирщини скерувала справу до суду

Житомирською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, та знищення ідентифікаційного номера двигуна і кузова транспортного засобу (ч. 3 ст. 289, ст. 290 КК України).
За даними слідства, злочин скоїв неодноразово судимий житель Черкаської області у листопаді минулого року, вступивши у змову з іншими особами (матеріали стосовно них виділені в окреме провадження).
Зловмисники вночі вистежили в одному з дворів міста Житомира припаркований автомобіль марки TOYOTA RAV-4 вартістю понад 700 тис. грн, що належало житомирянці, та незаконно ним заволоділи.
У подальшому, з метою продажу, були знищені первинні ідентифікаційні номери кузова і двигуна цього автомобіля.
Викрадений автомобіль правоохоронцями виявлено у гаражі одного з міст Черкаської області.
Досудове розслідування проводило Головне управління Нацполіції в області за оперативного супроводу Управління карного розшуку цього відомства.
Справу розглядатиме Корольовський районний суд міста Житомира.
Житомирська обласна прокуратура підтримуватиме публічне обвинувачення.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1195