Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2021

Поліцейського, підозрюваного у збуті амфетаміну, поміщено під варту

У понеділок, 11 жовтня, Житомирською обласною прокуратурою забезпечено участь у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою інспектору патрульної поліції, підозрюваному у збуті наркотичного засобу.
За результатом розгляду ухвалою слідчого судді Богунського районного суду міста Житомира підозрюваного поміщено під варту строком на 60 діб з правом внесення грошової застави на суму 150 тис. грн.
Як повідомлялося раніше, правоохоронця викрито на збуті наркотичної сировини та затримано 08.10.2021 під час повторної передачі «споживачу»  згортку «товару» (ще один факт був задокументований декількома днями раніше).
Наразі проведено дві експертизи, результати яких підтвердили, що в обох випадках інспектор поліції збував амфетамін.
Викрито протиправні дії поліцейського одного з територіальних підрозділів 08.10.2021 обласною прокуратурою спільно зі співробітниками ВБКОЗ Управління СБ в області та слідчих ДБР.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України проводить другий слідчий відділ (з дислокацією у місті Житомирі) територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький.
Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1812