Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2021

Під час пожежі у гуртожитку коледжу постраждали дві студентки – Житомирська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження

Житомирською окружною прокуратурою 21.10.2021 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров'ю людей (ч.1 ст.270 КК України).
Подія сталася 20.10.2021 у Житомирі, в одній з кімнат гуртожитку місцевого коледжу. Мешканці кімнати ввімкнули обігрівач та залишили його без догляду, а самі пішли у справах.
Однак о першій годині ночі прилад загорівся, унаслідок чого виникла пожежа, чадний газ від якої проник до суміжної кімнати, де відпочивали двоє неповнолітніх дівчат.
Загоряння пожежники оперативно ліквідували, а потерпілих доставлено до лікарні, де їх оглянули медики. Наразі їхній стан здоров’я задовільний, студентки повернулися до навчання.
Матеріали кримінального провадження передано до Житомирського райуправління поліції для проведення досудового розслідування.
Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Житомирська окружна прокуратура.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1193