Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2022

Чергову партію деревини, незаконно зрубану у лісництві на Житомирщині та арештовану, за клопотанням прокурорів передано Збройним Силам України

Житомирська обласна прокуратура, у період запровадження у державі  воєнного стану, продовжує вживати заходів щодо передачі на потреби Збройним Силам України майна, на яке накладено арешт у межах кримінального провадження.
Днями прокурори Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури, у ході здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, звернулися до суду з клопотанням про передачу півсотні колод (кожна довжиною понад 3 м) породи дуб, сосна та ясен українським військовим.
У суді підтримали ініціативу прокурорів та правове обґрунтування такої необхідності, про що видали відповідну ухвалу. Так, понад 20 м3 деревини буде передано нашим захисникам.
Додамо, що зазначені лісоматеріали були визнані речовими доказами та вилучені у межах розслідування кримінальних проваджень за фактом незаконної порубки, зберігання та збуту лісу (ч. 1, ч. 2 ст. 246 КК України).

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1193