Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2022

Прокуратура Житомирщини повернула до державної власності приміщення, у якому діють два Центри - вертебрології та реабілітації учасників АТО/ООС

Органами прокуратури області вжито заходів до повернення майна, що вибуло з державної власності незаконно та поза волею власника.
Днями, 23.06.2022 Господарським судом Житомирської області задоволено позов прокурорів в інтересах держави в особі Фонду держмайна України про  повернення з чужого незаконного володіння усіх приміщень майнового комплексу.
Прокуратура довела у суді, що майно вибуло з державної власності незаконно, на підставі протиправного свідоцтва про право власності.
Рішенням суду зобов’язано дочірнє підприємство «Житомиртурист» ПАТ «Укрпрофтур» повернути до державної власності майновий комплекс туристичної бази «Лісовий берег» загальною площею майже 8 тис. м2.
Таким чином приміщення, у яких розташовані важливі для лікування, оздоровлення і реабілітації жителів нашої та інших областей заклади – Центр вертебрології  та Центр реабілітації учасників АТО/ООС,  який діє з 2018 року, знову перебуватимуть у державній власності.
Це сприятиме безперешкодному функціонуванню Центру реабілітації, оснащеного найсучаснішою медичною технікою та укомплектованого кваліфікованим медперсоналом, на реконструкцію та обладнання якого з державного бюджету було виділено 88 млн грн.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1789