Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
16.03.2015

Прокурор області Любомир Війтович запропонував консолідувати зусилля громадськості та Консультативної ради для вирішення проблем

     У прокуратурі області, за ініціативи керівника відомства Любомира Війтовича, відбулася зустріч із членами Консультативної ради, яка діє при прокуратурі області та представниками громадських організацій.
     У зустрічі з новопризначеним прокурором області взяли участь активісти різних громадських об’єднань, серед яких - представники обласних та районних осередків, зокрема, обласної Спілки ветеранів афганської війни, ГО «Самооборона м. Бердичева», ГО «Майдан Житомирської області», ГО "Бойове братерство ветеранів АТО м. Житомира», обласної Асоціації «Дзвони Чорнобиля», ГО «Автомайдан-Житомир» та багато інших.
     Розпочинаючи розмову, Любомир Війтович наголосив, що готовий до відкритого діалогу задля налагодження результативної співпраці з громадськістю, яка має сприяти у вирішенні актуальних проблем регіону та прозорої діяльності прокуратури в умовах реформування.
     Серед піднятих на зустрічі питань – закінчення розслідування злочинів, скоєних проти учасників мирних акцій протестів під час Революції Гідності, кадрові зміни у прокуратурі, проблеми соціального захисту ветеранів Афганської війни, припинення незаконного видобутку бурштину у північних районах області, незаконних вирубок лісу, видобування піску, а також розслідування інших резонансних кримінальних проваджень.
     Під час спілкування з громадськістю керівник обласної прокуратури відповів на усі запитання, що цікавили учасників зустрічі, вислухав їхні пропозиції та побажання щодо подальшої співпраці.
     Підсумовуючи розмову, Любомир Війтович, у свою чергу, запропонував консолідувати зусилля громадських активістів та Консультативної ради для того, щоб досягти максимальної ефективності у вирішенні існуючих в регіоні проблем.

кількість переглядів: 900