Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2016

У Житомирі розпочато розслідування щодо перевищення витрат бюджетних коштів на реконструкцію дитсадка

    За інформацією місцевої громадської організації, під час реконструкції одного із дошкільних навчальних закладів м. Житомира, сума витрат бюджетних коштів на ремонтно-будівельні роботи значно перевищила їх вартість та склала майже 30 млн грн.
   Розпочато досудове розслідування, яке проводиться місцевими органами поліції. Під час слідчих дій буде з’ясовано усі обставини вчинення злочину, розмір завданих бюджету збитків та встановлено причетних до правопорушення осіб.
   Житомирською місцевою прокуратурою, у разі виявлення підстав,  вживатимуться заходи представницького характеру для відшкодування завданих матеріальних збитків.
   Довідково. Санкція зазначеної статті передбачає покарання – штраф у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2340