Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2016

Бійці АТО подякували колективу прокуратури Житомирської області за благодійну допомогу

   Під час зустрічі, яка не була запланованою у жодному робочому графіку, натомість відбулася у щирій дружній обстановці, прокурору Житомирської області Любомиру Війтовичу вручено знамено, передане бійцями із зони АТО.
   У такий спосіб військовослужбовці вирішили подякувати колективу прокуратури Житомирщини за одержану чергову благодійну допомогу.
   У свою чергу, Любомир Війтович висловив щиру подяку за увагу та високу честь – одержати такий символічний подарунок із автографами бійців, які відстоюють територіальну незалежність нашої держави.
   Як повідомлялося раніше, колектив прокуратури Житомирської області протягом декількох років, фактично від початку проведення антитерористичної операції на сході України, надає благодійну допомогу військовослужбовцям 95-ї окремої аеромобільної бригади.  Йдеться про  закуплені та відправлені прилади нічного бачення, іншу техніку та необхідні побутові речі.
   Знамено, подароване захисниками, займе почесне місце поряд з іншими, переданими із зони АТО, на спеціально відведеному куточку у прокуратурі області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1823