Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2017

На Житомирщині підозрюваній у сприянні діяльності «ДНР» донеччанці обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою (ОНОВЛЕНО)

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сприяння жителькою Донецької області діяльності терористичної організації «ДНР», за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України.
 
У вівторок, 7 березня 2017 року, за клопотанням, погодженим із процесуальним керівником, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира особі обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
 
Установлено, що 44-річна жителька Донецької області сприяла діяльності терористичної організації «ДНР». Зокрема, збирала та передавала відомості про дислокацію та переміщення сил та засобів, задіяних у проведенні Антитерористичної операції на сході України.
 
Нагадаємо, що зловмисницю викрили та затримали в одному із міст Донецької області співробітники Служби безпеки України.
 
У понеділок, 6 березня 2017 року, особі повідомлено про підозру у сприянні діяльності зазначеної терористичної організації.   
 
На даний час триває досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Управління Служби безпеки України в області.
 
За вчинення особливо тяжкого злочину, відповідно до зазначеної статті,  передбачено покарання - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2257