Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2017

Справу про скоєння дорожньо-транспортної події поблизу с. Двірець Житомирського району, під час якої загинув водій маршрутки та постраждали пасажири, передано до суду

Прокуратурою Житомирської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння смертельної дорожньо-транспортної події на автодорозі «Житомир - Могилів-Подільський» поблизу с. Двірець Житомирського району, за ч. 2 ст. 286  КК України.
Установлено, що 16 листопада 2016 року, близько 7 год 30 хв ранку, водій автопоїзда, рухаючись у напрямку м. Бердичева, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з рейсовим маршрутним автобусом, у якому знаходилося 33 пасажири.
Унаслідок зіткнення автотранспорту водій автобуса загинув на місці події,  двоє пасажирів одержали тяжкі та сім - середньої тяжкості тілесні ушкодження.
На даний час обвинувальний акт скеровано для розгляду до Житомирського районного суду.
Публічне обвинувачення у кримінальному провадженні забезпечуватиме прокуратура Житомирської області.
Досудове розслідування проводилося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області, за процесуального керівництва прокуратури області.
Додатково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2338