Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2016

Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державного службовця категорії «В» – спеціаліста Новоград-Волинської місцевої прокуратури.

     1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державного службовця категорії «В» – спеціаліста Новоград-Волинської місцевої прокуратури.
     2. Затвердити умови проведення конкурсу (додаток 1).
     3. Адміністратору конкурсного відбору на посади державних службовців:
     3.1. Наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу надіслати в установленому порядку на електронну адресу Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.
     3.2. Забезпечити прийом та реєстрацію всіх документів для участі у конкурсі протягом 15 календарних днів з дня опублікування повідомлення про оголошення конкурсу, а також їх перевірку на відповідність встановленим законом вимогам у триденний строк з дня їх надходження та повідомлення кандидатів про результати такої перевірки у той самий строк.
     3.3. Направити до відділу інформаційних технологій прокуратури Житомирської області для оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті прокуратури Житомирської області.

З наказом ознайомити членів комісії для проведення конкурсу на зайняття посад державної служби Новоград-Волинської місцевої прокуратури та особу, яка буде виконувати функції адміністратора під час проведення конкурсного відбору.


Керівник місцевої прокуратури
радник юстиції Г.В. Пилипчук
1.  Наказ про оголошення конкурсу (1).pdf (45.75 KB)

кількість переглядів: 993