Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Звіт про розгляд запитів на інформацію за 9 місяців 2014 року

За період з 01 січня по 01 жовтня 2014 року на адресу органів прокуратури Житомирської області надійшло 98 запитів на публічну інформацію. По суті розглянуто 87 запитів, надіслано за належністю іншим розпорядникам 11 запитів.
 
Запити на інформацію надходили, як у письмовому вигляді поштовим зв’язком, так і надавались на особистому прийомі та надсилались на електронні адреси прокуратури області та міськрайпрокуратур.
 
З розглянутих запитів 65 задоволено (75%), у наданні інформації відмовлено на 2 (2%) запити, за 20 (23%) надано роз''яснення вимог законодавства.
 
Запити про надання інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян не надходили. Продовження строків розгляду запитів не було.
 
За категоріями запити, на які органами прокуратури області надані відповіді, стосувались: 11 з питань правозахисної діяльності, 25 - досудового розслідування; 1 з питань підтримання державного обвинувачення в суді; 5 з питань організаційно-розпорядчої діяльності; 6 з кадрових питань; 39 з інших питань.
 
Усі запити розглянуті відповідно до вимог Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

кількість переглядів: 512