Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Звіт про розгляд запитів на інформацію за 2014 рік


У 2014 році до органів прокуратури Житомирської області надійшло 158 запитів на публічну інформацію, з них по суті розглянуто 139.



З числа розглянутих запитів 102 задоволено (74%), у наданні інформації відмовлено на 3 (2%) запити, за 34 (24%) надано роз'яснення вимог законодавства, за належністю іншим розпорядникам надіслано 19 (12%).



Запити на інформацію надходили, як у письмовому вигляді поштовим зв’язком, так і надавались на особистому прийомі, надсилались на електронні адреси прокуратури області та міськрайпрокуратур.



Найбільше інформаційних запитів надійшло з м.Житомира та Бердичева, Новоград-Волинського, Овруцького та Брусилівського районів, а також з Київської, Дніпропетровської, Донецької та Рівненської областей.



За категоріями запити, на які органами прокуратури області надані відповіді, стосувались: 23 з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів, 39 - досудового розслідування; з питань підтримання державного обвинувачення в суді та представництва інтересів громадян в суді — по 1; 9 з питань організаційно-розпорядчої діяльності; 10 з кадрових питань; 56 з інших питань.



Запити про надання інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян не надходили. Продовження строків розгляду запитів не було.



Усі запити розглянуті відповідно до вимог Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

кількість переглядів: 524