Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2018

На Житомирщині судитимуть екс-командира державної пожежної частини за вирощування та збут канабісу

Прокуратурою Житомирської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно колишнього командира відділення  пожежної частини управління ДСНС України в області в м. Андрушівка.
 Керівник підрозділу державної пожежної частини обвинувачується у тому, що на своїй присадибній ділянці вирощував, незаконно виготовляв, зберігав, а в подальшому збував наркотичний засіб – канабіс.
Як повідомлялося раніше, під час санкціонованого обшуку, проведеного правоохоронцями за місцем проживання обвинувачуваного, виявлено та вилучено майже 5 кг сухої подрібненої речовини, 15 літрів насіння канабісу, понад 60 рослин канабісу, а також банківські картки, 3 тис грн, службове посвідчення тощо.
Викрито зловмисника завдяки спільним професійним діям прокуратури області, працівників Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, Головного управління Нацполіції в області та СКП Андрушівського відділення поліції Бердичівського відділу поліції безпосередньо під час продажу ним наркотичного засобу.
  Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2, 3 ст. 307, ч.2 ст. 310 КК України скеровано до Андрушівського районного суду для розгляду по суті.
Публічне обвинувачення забезпечуватиме прокуратура Житомирської області.
Додатково: санкція суворішої, 307 статті, ч. 3, КК України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1996