Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2018

Прокуратура Житомирщини домоглася у суді взяття під варту жителя Нікополя, напередодні затриманого з вогнепальною зброєю та боєприпасами

    Прокуратура Житомирської області забезпечила розгляд у суді клопотання про обрання запобіжного заходу особі, яку підозрюють у скоєнні злочину за ч.1 ст. 263 КК України (носіння та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу).
    У понеділок, 30 липня 2018 року, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави у розмірі 140 960 грн. 
    Нагадаємо, минулої суботи, 28 липня 2018 року, правоохоронці затримали 44-річного жителя м. Нікополь та встановили, що при собі зберігав та перевозив на автомобілі «Toyota Camry» пістолет Макарова з глушником та набої до вогнепальної зброї.
    Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області. Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.
    Органами досудового слідства перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів, у тому числі до замаху на умисне вбивство, скоєне 22 липня на автодорозі Виступовичі-Житомир, поблизу с. Оліївки Житомирського району.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2327