Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2018

У Житомирі взято під варту без права внесення грошової застави особу, підозрювану в організації замаху на умисне вбивство із застосуванням вогнепальної зброї

    Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом носіння та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу жителем Нікополя, якому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 КК України.
    Як повідомлялося раніше, 44-річному жителю м. Нікополь Дніпропетровської області, підозрюваному у носінні та зберіганні вогнепальної зброї, відповідно до ч. 1 ст. 263 КК України, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави. 
    У ході досудового розслідування встановлено причетність підозрюваного до організації замаху на умисне вбивство із застосуванням вогнепальної зброї, скоєне його співучасником 22 липня 2018 року на автодорозі Виступовичі-Житомир, поблизу с. Оліївки Житомирського району, унаслідок чого поранено пасажирку автомобіля.
    У вівторок, 31 липня 2018 року, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11, ч. 2 ст. 115 КК України (організація вчинення замаху на умисне вбивство, вчинене  на замовлення).
    Прокуратурою області забезпечено розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу на тримання під вартою без можливості внесення грошової застави відповідно до тяжкості скоєння злочину.
    Ухвалою Корольовського районного  суду м. Житомира у вівторок, 31 липня 2018 року, підозрюваному змінено запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
    Досудове розслідування проводить слідче управління головного управління Нацполіції в області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2205