Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2020

На Житомирщині судитимуть водія, який намагався відкупитися від штрафу за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння

Коростишівською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом пропозиції та надання водієм неправомірної вигоди службовій особі - патрульному поліції.
Наразі обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення за  ч.1 ст. 369 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.
Подія сталася у травні цього року у Малинському районі.
За даними слідства, місцевий житель, 1997 року народження, перебуваючи в службовому автомобілі патрульної поліції, запропонував та надав працівнику поліції неправомірну вигоду на суму 1500 грн, намагаючись таким способом відкупитися від притягнення його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані в алкогольного спяніння).
Досудове розслідування проводило Малинське відділення поліції.
Справу розглядатиме Малинський районний суд.
Публічне обвинувачення здійснюватиме Коростишівська місцева прокуратура.
Також, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння стосовно водія складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП, який судом розглянуто та визнано його винним у скоєнні адміністративного правопорушення.
Постановою суду порушника оштрафовано на суму 10200 грн і позбавлено права керування автомобілем строком на один рік.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1916