Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2021

У Житомирі прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом побиття чоловіка у магазині охоронцями приватної фірми

 
     У неділю, 31 січня, Житомирською місцевою прокуратурою за інформацією та відео, опублікованими у соцмережі Інтернет, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 127 КК України (катування, тобто умисне заподіяння сильного фізичного болю або фізичного чи морального страждання шляхом нанесення побоїв, за попередньою змовою групою осіб).
     Подія відбулася 30 січня, увечері. У розповсюдженому у соцмережі та на інтернет-джерелах відео двоє охоронців однієї з приватних фірм у приміщенні магазину застосували насилля до чоловіка.
    Тримаючи за комір, тягнули його по підлозі з приміщення, б’ючи палицею та штовхаючи ногами. Людину виволокли з магазину на вулицю і кинули у сніг. На зауваження дівчини припинити побиття охоронці ніяк не зреагували.
    Для проведення досудового розслідування кримінальне провадження передано до Житомирського районного управління поліції.
    Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
    Наразі проводяться необхідні слідчі дії, встановлюються причетні до кримінального правопорушення особи та особа потерпілого.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 2195