Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2021

Продавав метадон, отриманий за програмою замісної терапії: 31-річного бердичівлянина викрито на збуті наркотичного засобу (ФОТО)

     За процесуального керівництва Бердичівської окружної прокуратури, 27.04.2021 правоохоронцями викрито місцевого жителя під час збуту наркотичного засобу.
    Зокрема, 31-річного чоловіка затримано вдень «на гарячому», неподалік від його помешкання, відразу після того, як він продав наркозалежній особі таблетки метадону.
    Наркотичний засіб та одержані ним грошові кошти  вилучено. Також під час проведеного обшуку у будинку, де він проживає, вилучено понад три десятки таблеток метадону, білу порошкоподібну речовину та сухі рослини конопель.
    За даними слідства, наркозалежний чоловік, отримуючи за програмою замісної підтримувальної терапії наркотичні засоби, замість використання  частину з них збував.
    Наразі особі повідомлено про підозру у незаконному придбанні  зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних засобів, вчинених повторно  (ч. 2. ст. 307 КК України).
    Досудове розслідування проводить Бердичівський райвідділ поліції.
    Бердичівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
     Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1607