Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2021

Під вартою і без права внесення застави - обрано запобіжний захід підозрюваному в умисному вбивстві подружжя з Житомирщини

 
 
У четвер, 10 червня, Житомирською обласною прокуратурою забезпечено розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні умисного вбивства однієї людини та закінченого замаху на вбивство двох осіб (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст.15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).
Слідчий суддя Корольовського районного суду міста Житомира підтримав позицію прокуратури щодо застосування особі тримання під вартою без права внесення грошової застави, про що винесено відповідну ухвалу.
Нагадаємо, 08.06.2021, у селі Грубське Житомирського району, опівночі, з вогнепальної зброї, через вікно будинку було розстріляно подружжя. Їхню 11-річну доньку врятувало те, що на той час вона перебувала в іншій кімнаті будинку.
Чоловік від отриманого порання загинув на місці, дружину доставлено до реанімаційного відділення лікарні, однак наступного дня жінка померла, не прийшовши до тями.
У скоєнні нічного розстрілу сім'ї підозрюється 58-річний житель міста Києва, який має дачний будинок у сусідньому селі Коростишівського району.
Завдяки злагодженим оперативним діям обласної прокуратури, Управління карного розшуку та слідчого управління Головного управління Нацполіції в області злочин розкрито у день його скоєння.
Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідує Головне управління Нацполіції в області.
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1609