Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2022

Білоруську спецтехніку вартістю 1,2 млн грн, арештовану у межах кримінального провадження, прокуратура Житомирщини передала в АРМА (ФОТО)

За клопотанням прокурорів Чуднівської окружної прокуратури в управління АРМА передано 5 одиниць дорожньої техніки на суму понад 1,2 млн грн.
На техніку було накладено арешт у межах досудового розслідування кримінального провадження за фактом знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу (ст. 290 КК України).
 Слідством установлено, що злочин скоїли посадові особи товариства, бенефіціарні власники якого у білорусі, звідки здійснюється систематичне авіаційне бомбування мирних жителів України. Фігуранти справи, аби безперешкодно використовувати автопарк дорожньої техніки, ввезеної з порушенням митного законодавства України, умисно підробили і замінили номера вузлів та агрегатів.
Викрито злочин за процесуального керівництва Чуднівської окружної прокуратури відділом захисту інтересів суспільства і держави Головного управління Нацполіції в області.
Досудове розслідування проводить відділення № 5 Житомирського райуправління поліції.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1506