Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2016

За принципової позиції прокуратури Житомирщини водія, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну подію у Малині, і надалі триматимуть під вартою

   Окрім цього, у зв’язку із тим, що ще одна потерпіла унаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень померла у лікарні, вчинене кримінальне правопорушення перекваліфіковано із ч. 2 - на ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.
   Санкція зазначеної статті передбачає суворіше покарання -  позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
   Як повідомлялося раніше, у м. Малині водій на пішохідному переході скоїв наїзд на двох місцевих жительок, унаслідок чого одна загинула, а іншу  госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні.
   Водій втік із місця дорожньо-транспортної події, залишивши потерпілих  у небезпеці. Правоохоронцями зловмисника знайдено, повідомлено йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, а судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
   Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому проводить СУ ГУНП в області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 3138