Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2019

У Житомирі засуджено до двох років обмеження волі умовно чоловіка, який, втікаючи з місця забороненого паркування, травмував патрульного

 
   Житомирською місцевою прокуратурою здійснено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному проваджені за фактом заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.
    Вироком Богунського районного суду м. Житомира особу визнано винною у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 345 КК України та призначено покарання у виді 2 років обмеження волі, з іспитовим строком на 1 рік.
    Інцидент, який закінчився для 39-річного жителя Коростишівського району кримінальним провадженням, стався у липні 2017 року у Житомирі.
    А розпочалося все з того, що водій, порушивши вимоги Правил дорожнього руху, припаркував своє авто безпосередньо на зупинці громадського транспорту, що неподалік центрального автовокзалу.
    Коли ж до порушника підійшов інспектор патрульної поліції для перевірки його документів на транспорт та водійського посвідчення, замість того, щоб виконати вимогу, водій сів в авто та розпочав рух. Унаслідок цього скоїв наїзд на інспектора, завдавши йому легких тілесних ушкоджень.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2145